Som medlem vil du motta bladet Whippetmagasinet 2-3 ganger i året og Hundesport 4 ganger i året. Du vil ha anledning til å delta på alle medlemsarrangement i regi av NWK og NKK. Du vil også ha andre medlemsfordeler, les mer her: nkk.no/notjenester/medlemsfordeler

Medlemskontigent 2024

Medlemskontigenten i NWK for 2024 er kr: 250,-
NWK er godkjent som medlemsklubb i Norsk Kennel Klub (NKK), og som medlem i NWK blir du automatisk medlem i NKK. Grunnkontigent til NKK er kr. 333,-

Du betaler kun en grunnavgift til NKK, uavhengig av hvor mange rase-/aktivitetsklubber du er medlem av. Kontigenten kreves inn av NKK, og omfatter grunnkontigent og klubbkontigent; kr: 583,- for medlemmer i NWK. Dersom du er medlem av flere klubber, kommer kontigenten for disse i tillegg. Faktura kommer i januar.

Det er mulig å melde inn husstandsmedlemmer i NWK. Det koster 140,- per husstandsmedlem, og man betaler ingen grunnavgift til NKK.
Du melder enkelt inn et husstandsmedlem ved å sende mail til post@whippetklubben.no og oppgi navn, telefon og mailadresse på husstandsmedlem, samt navn på hovedmedlem.

Medlemskontigenten kan enkelt betales ved å gå inn på www.nkk.no. Velg «mine sider» og «logg inn». Kontigenten kan betales med Visa/ kredittkort. Om du ikke har vært inne på «Mine sider» tidligere velger du «registrer ny bruker» og blir veiledet gjennom registreringen.