Whippetsprint 2018

Whippetsprinten er gjennomført!

Søndag 26.08.2018 var det duket for årets whippetsprint. Som vanlig ble dette en kjempe suksess!

Dagen startet med strålende sol og forventningsfulle eiere og hunder. Som i fjor ble Whippetsprinten holdt hjemme hos arrangørene, Annette og André Lund, på Moelv (Skredderhaugen Racing). Banen var blitt oppgradert siden i fjor. Nå var den på hele 138 meter med støtsand i enden.

Løpene startet og det gikk radig og smertefritt. Underveis støttet vi på noen tekniske utfordringer i forbindelse med sensorene brukt til tidtaking. Til tross for dette holdt arrangørene hodet kaldt og fant en løsning. De gjorde det beste ut av situasjonen så alle hunder fikk en tid på løpet sitt. Det viktigste var at alle hundene storkoste seg med å jage filla. 

Etter løpene var det tid for loddtrekning. Arrangørene hadde gjort en strålende innsats for å få tak i sponsorer – både til loddgevinster og premier. Her var det noe for alle og enhver. I tillegg hadde Nordisk Heste- og Hundeterapiskole en stand hvor hundene kunne få massasje/sjekk etter løpene.

Til slutt var det premieutdeling hvor de med raskest tid sammenlagt ble ropt opp. I tillegg ble det kåret Best in Field til de tre hundene med raskest tid i andre runde.

Tusen takk til Annette og André som steller i stand Whippetsprinten. Her ligger det mye innsats bak og dere gjør en glimrende jobb. Vi gleder oss til neste år!

Skrevet av: Synne Nygård Olsen